Otroški maskirni telovnik – za poletje brez nenehnega pranja

Otroški maskirni telovnik – za poletje brez nenehnega pranja

Poletje je že skoraj tu, z njim pa vroči in soparni dnevi ter veliko prostega časa za vaše najmlajše. Kot se to za otroke spodobi, bodo spet večino dni preživeli zunaj na prostem, skupaj s svojimi bratci in sestricami ali prijatelji. Vendar ne skrbite, letos si ne boste belili glave s pranjem zamazanih oblačil.

otroški maskirni telovnik na rami
otroški maskirni telovnik

 

V družinskem podjetju UTG Vodnik smo namreč razvili otroški maskirni telovnik, v celoti izdelan iz impregniranega bombaža, ki ga je uporabljala naša slovenska vojska. Bombaž je prijazen do nežne otroške kože, zaradi posebne obdelave materiala pa otroški maskirni telovnik odbija vodo in olja. Tako se bodo madeži vašega malčka kar izogibali, če pa jih bo nekje med igro vseeno pobral, pa se zaradi maskirnega vzorca skoraj ne bodo videli. Na ta način si boste lahko prihranili marsikatero pranje, vaš malček pa bo že zaradi priljubljenega vzorca z veseljem oblekel otroški maskirni telovnik vsakič, ko se bo šel ven igrat.

Otroški maskirni telovnik ima našite žepe, ki se zapirajo ne poklopec z ježkom. Tako lahko vaš malček brezskrbno raziskuje, ne da bi mu najdeni »zakladi« padli iz žepov, ko obrnjen na glavo visi iz bližnjega drevesa. Otroški maskirni telovnik se zapira na zadrgo in ima visok ovratnik, ki ščiti tilnik vašega malčka pred soncem in piki žuželk. Idealen je za poletne večere ali vetrovne poletne dni, ko vaš malček potrebuje le nekaj za »čez hrbet«.

 

Otroški maskirni telovnik je odličen tudi v kombinaciji z otroškimi maskirnimi hlačami, ali njihovo posodobljeno različico, otroškimi Camo hlačami. Oboje hlače so izdelane iz enakega materiala, kot otroški maskirni telovnik, zato imajo prav tako vodoodbojne in oljeodbojne lastnosti. Prednost novega modela Camo hlač pa je v tem, da jih bo vaš malček lahko nosil dlje časa, saj ima v pasu raztegljivo elastiko, na hlačnicah pa so našiti patenti, ki preprečujejo, da bi otrok hodil po hlačnicah, četudi so mu malce predolge.

 

   

 

Otroški maskirni telovnik in hlače lahko perete na 60°C in likate kot ostala oblačila. Kot pa velja za vse tkanine, mu lahko podaljšate življenjsko dobo, če perete pri nižjih temperaturah in z zaprto zadrgo perete obrnjenega narobe.

 

Vašega malčka boste z lahkoto prepričali, da za zunanje aktivnosti obleče otroški maskirni telovnik, saj se bo počutil kot pravi mali raziskovalec, vi pa boste imeli manj dela s pranjem umazanih oblačil. Če vprašate nas, je to zmaga za obe strani.

 

     Preverite otroški maskirni telovnik tukaj!

 

Povezane vsebine: 

Povezane novice

Otroški kombinezon

Otroški kombinezoni, pajaci, tute... Kakorkoli jim rečete. Priljubljeni so tako pri otrocih, kot pri njihovih starših. Zakaj so tako super?

Poglejte si 6 razlogov, zakaj je kombinezonček odlično darilo za vašega malčka. Prepričani smo, da vas bo točka 4 presenetila.

Oblačila, ki rastejo? Ne, seveda ne. Vsaj ne v dobesednem pomenu besede. Vseeno pa bo naš otroški kombinezon vaš otrok lahko nosil dlje časa kot svoja ostala oblačila, saj ima ta regulacijske pripomočke. Ampak kaj točno to pomeni?

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih