UTG Vodnik zopet na sejmu v Komendi

Tudi letos se bomo udeležili tradicionalnega kmetijsko-obrtnega sejma v Komendi. Preberite kako pridete do sejma, kje se nahaja naša stojnica in kateri so naši najbolj prodajani izdelki na sejmu v Komendi. 

Od petka, 31. marca, pa do nedelje 2. aprila bo v Komendi zopet potekal kmetijsko-obrtni sejem. Tudi letos našo stojnico lahko najdete na zunanjem krogu, levo od vhoda 2. Vstop je prost, parkiranje pa brezplačno in organizirano. Pridite nas obiskat!

 

 

SPOMLADANSKI KMETIJSKO-OBRTNI SEJEM V KOMEDI

Kmetijsko-obrtni sejem je največji sejem na gorenjskem, s kar 27-letno tradicijo. Organizirajo ga namreč že od leta 1995.

Na njem se dvakrat letno - jeseni in spomladi - predstavi preko 650 raztavljalcev, med drugim tudi UTG Vodnik.

Našo stojnico tudi letos lahko nadete na istem mestu kot jeseni, na zunanjem krogu sejma, levo od vhoda 2, kjer vozi avtobus.

 

Sejem bo za obiskovalce odprt:

v petek od 10. do 19. ure,
v soboto od 9. do 19. ure
in v nedeljo od 9. do 18. ure.

Vabljeni!

 

 

DOSTOP NA SEJMIŠČE

Dostop do sejemskega prostora je možen iz smeri Kamnika, Mengša, Vodic, Brnika in Cerkelj na Gorenjskem. Pri tem je potrebno upoštevati že predvidene cestne zapore na posameznih dostopih in uporabiti predvidene obvoze v skladu s postavljeno cestno - prometno signalizacijo.
Na vseh cestnih odsekih bodo postavljene tudi obvestilne table, ki bodo obiskovalce obveščale o parkirnih prostorih.

Parkiranje je brezplačno, vstopnine ni.

 

Lokacija: 

Konjeniški klub Komenda

Glavarjeva cesta 98
1218 Komenda
Slovenija

 

 

 

 

Organizator je v neposredni bližini prireditvenega prostora zagotovil določeno število parkirnih mest in sicer:

  • Iz smeri Cerklje na Gorenjskem – na travniku v bližini cerkve na Klancu
  • Iz smeri Mengeš in Kamnik – na travniku pred OŠ Komenda na Glavarjevi cesti
  • Iz smeri Vodice ( pa tudi iz smeri Mengša in Brnika ) v poslovni coni v Žejah

 

Obiskovalcem iz vseh smeri priporočamo, da za parkiranje vozil v čimvečji meri uporabljajo urejeno parkirišče v Poslovni coni v Žejah. Iz parkirnega prostora do sejma in obratno je za obiskovalce organiziran brezplačni avtobusni prevoz. Parkiranje je brezplačno.

 



 

 

NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI NA SEJMU

 

 

1. Ameriške farmer hlače

Ameriške farmer hlače so z razlogom eden najbolj prodajanih izdelkov na sejmu v Komendi. So namreč idealen kompromis med delovnim kombinezonom in farmer hlačami. Če imate pri delu radi pokrit hrbet, vendar odkrite in neovirane roke, so Ameriške farmer hlače zagotovo za vas. Široka elastika v ramenskem predelu vam bo omogočala prosto gibanje, brez da bi vas tkanina ovirala. Zaradi elastike in zardge na sprednjem delu je tudi oblačenje in slačenje sila enostavno. 

Ameriške farmer hlače so na voljo v štirih barvnih kombinacijah, vse možnosti pa si lahko ogledate tukaj.

 

 

 

 

2. Otroški igralni kombinezon

Otroški igralni kombinezon je priljubljen predvsem zaradi njegove praktičnosti. Sploh na podeželju starši svoje otroke oblečejo v otroški kombinezon pred igro ali zunanjimi opravili in se tako izognejo nepotrebnemu pranju umazanih oblačil.

Nič več skrbi, da bo vaš otrok na vrtu, pri igranju ali hišnih opravilih zamazal na novo oprana oblačila. Kombinezon v živih barvah s simpatičnimi motivi bo vašega otroka motiviral in ga hkrati varoval pred umazanijo ali morebitnimi poškodbami. 

Priročno in varno, vaš malček pa bo navdušen, da je oblečen tako kot očka. 

Vse barvne kombinacije si lahko pogledate tukaj.

 

 

 

 

3.  Delovni kombinezon Sport

Delovni kombinezon Sport nudi odlično zaščito pri najrazličnejših vrstah dela. S pomočjo detajlov smo kombinezon Sport kar čimbolj prilagodili uporabniku. Tkanina je izredno kvalitetna, zato je tudi vzdrževanje zelo enostavno. 

Kombinezon Sport ima na rokavih našite elastične patente, zato vas rokavi pri delu ne bodo ovirali. Zaradi elastike v ledvenem predelu se vam bo kombinezon lepo prilegal, kljub temu pa vas ne bo tiščal. 

Kombinezon Sport je na voljo v štirih barvnih kombinacijah, vse možnosti pa si lahko pogledate tukaj.

 

 

Seveda so našteti izdelki le majhen del naše celotne ponudbe, ki bo predstavljena na sejmu, skupaj tudi z nekaj novostmi.

Veseli bomo vašega obiska na sejmu, kjer vas bomo z veseljem postregli in vam svetovali na zunanjem krogu, levo od vhoda 2. Se vidimo!

 

 

 

 

Povezane vsebine: 

Povezane novice

op zaščitna otroška oblačila letošnje jeseni

Igra v naravi prinaša otrokom številne življenjske lekcije, v njih vzbuja ljubezen do narave in ustvarja čudovite spomine. Vse to je dobro za zdravje vašega malčka, ne pa nujno tudi za vaše živce. Če želite vašega malčka zaščititi pred umazanijo in poškodbami, imamo nekaj izdelkov za vas. Oblecite jih v oblačila, ki so bila zasnovana in preizkušena kot najboljša za igro na prostem. Ne samo, da jim bo udobno ter bodo zaščiteni pred žuželkami in vremenskimi vplivi, bolj varni bodo tudi pred udarci in odrgninami. 

Kakšna je razlika med funkcijskimi oblačili in oblačili iz navadnega bombaža?

Če se sprašujete, kakšna je razlika med navadno bombažno majico in majico iz funkcijskega materiala, naj vam povemo, da razlika JE.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih