op zaščitna otroška oblačila letošnje jeseni

Top zaščitna otroška oblačila letošnje jeseni

Igra v naravi prinaša otrokom številne življenjske lekcije, v njih vzbuja ljubezen do narave in ustvarja čudovite spomine. Vse to je dobro za zdravje vašega malčka, ne pa nujno tudi za vaše živce. Če želite vašega malčka zaščititi pred umazanijo in poškodbami, imamo nekaj izdelkov za vas. Oblecite jih v oblačila, ki so bila zasnovana in preizkušena kot najboljša za igro na prostem. Ne samo, da jim bo udobno ter bodo zaščiteni pred žuželkami in vremenskimi vplivi, bolj varni bodo tudi pred udarci in odrgninami. 

 

1.   Otroške farmer hlače 

 

Simpatične hlaček z nastavljivimi naramnicami so idealne za toplejše popoldneve. Zračne, a vendar vašega malčka učinkovito zaščitijo pred umazanijo na najbolj ključnih predelih. Elastika na gležnjih preprečuje vstop peska in blata, hkrati pa omogoča, da bi malček hodil po hlačnicah, četudi so mu hlače malo prevelike. Skupaj z nastavljivimi naramnicami so otroške farmer hlače tako prilagodljive, da jih bo vaš otrok lahko nosil tudi do nekaj let. 

Otroci, ki si neučakano želijo igre v naravi, nimajo časa za preoblačenje. Otroške farmer hlače so zato kot nalašč za male nadobudneže, saj jih lahko oblečejo kar čez svoja oblačila. So tudi izjemno enostavne za oblačenje - ko jim enkrat nastavimo naramnice, jih bodo zelo hitro lahko oblekli sami, brez kakršnekoli pomoči. Otroci jih obožujejo tudi zaradi njihovih barvitih in prikupnih motivov, vse od traktorjev, motorjev, avtov in kravic. Vse barve in motive, ki so na voljo, si lahko pogledate tukaj.

 

 

Pred kratkim pa smo dodali tudi možnost potiska imena vašega malčka na sprednji žep otroških farmer hlač. Ime je natisnjeno ročno in lahko zato natisnemo katerokoli ime, če to le ni predolgo - četudi je unikatno. 

Tako bo imel vaš malček hlačke, ki bodo edinstvene in samo njegove. Zagotovo jih bo zaradi tega oblekel še raje.

 

 

2.   Otroški kombinezon

 

Otroški kombinezon je nadgradnja farmer hlač, saj je enodelen, zato umazanija še težje zaide v notranjost. Otroški kombinezon ima za razliko od otroških farmer hlač namreč pokrite tudi roke, elastične patente pa ima tudi na rokavih. To vašemu malčku omogoča še boljšo zaščito, hkrati pa mu patenti omogočajo, da kombinezon nosi dlje časa.

Patenti na rokavih in gležnjih bodo odvečno blago zaustavili, da vašemu malčku ne bo v napoto, elastika v pasu pa bo pomagala, da se mu bo kombinezon bolj prilegal. Tako bo vaš otrok kombinezon najprej nosil kot bolj ohlapnega, kasneje pa mu bo ta vedno bolj oprijet, še vedno pa mu bo prav - zato rečemo, da otroški kombinezon z otrokom "raste".

Naši otroški kombinezoni so zasnovani z namenom, da jih otroci nosijo povrh svojih oblačil, zato se že v osnovi malce večje velikosti. Kljub temu pa ne boste prav veliko zgrešili, če vzemete eno večjo velikost, kot jo vaš malček običajno nosi.

 

Otroški kombinezoni in farmer hlače so narejeni iz 100% bombaža, ki je prijazen do otroške kože. Glede madežev naj vas ne skrbi, saj jih lahko perete na 60°C, sušite in tudi likate, kot ostala oblačila. 

Vašemu malčku bodo najbolj všeč pisani motivi, vam pa manj umazanih oblačil potrebnih pranja. Zagotovo pa bosta oba navdušena nad enostavnim oblačenjem otroškega kombinezona. Tako kot otroške farmer hlače, lahko tudi otroški kombinezon otrok obleče sam brez vaše pomoči, in to kar čez svoja oblačila. Tako si vaš malček prihrani čas pri preoblačenju, vi pa pri pranju njegovih oblačil.

 

Prepričani smo, da bo vaš malček nad svojim kombinezonom še bolj navdušen, če bo na njegovem hrbtu poleg zanimivega motiva tudi njegovo ime. Tukaj si lahko pogledate različne barve in motive za otroške kombinezone. 

 

 

 

3.   Otroške Camo hlače

 

 Otroške igralne hlače Camo so še posebej pribljubljene pri dečkih, saj imajo vzorec pravih slovenskih vojakov. Izdelane so iz 100% impregniranega bombaža. To pomeni, da so prijazne do otroške kože, ker pa je zgornja plast materiala premazana s posebnim sredstvom, so tudi odporne na olje in vodo.

Otroške igralne hlače Camo so tako že same po sebi bolj odporne na različne madeže, tisti, ki pa se vseeno primejo, pa se zaradi maskirnega vzorca skoraj ne bodo videli. 

 

V pasu imajo elastiko z okrasno vrvico, zato jih lahko vaš malček hitro in enostavno nadane. Tako kot ostali naši izdelki, imajo na hlačnicah elastičen patent, ki bo preprečil, da vaš otrok z igrišča s seboj v hlačnicah prinese še zemljo in podrastje. Otroške igralne hlače Camo imajo žepe, ki se zapirajo z ježkom in so enostavne za vzdrževanje. Bolj podrobno si jih lahko ogledate tukaj. 

 

4.   Otroški maskirni telovnik

 

Če je vaš otrok navdušen nad Camo hlačami, bo zagotovo oboževal tudi otroški maskirni telovnik.

Prav tako kot hlače, je izdelan iz impregniranega bombaža, zato odbija vodo in oljne tekočine. S telovnikom se bo vaš malček počutil kot pravi mali junak, pa boste imeli manj dela s pranjem umazanih oblačil.

Tukaj lahko najdete svoj otroški maskirni telovnik.

 

 

5.   Otroške rokavice za vrtnarjenje

 

Udobne otroške rokavice za pridne male prstke so kot nalašč za pomoč mamici, očku ali babici na vrtu. Izdelane so iz najlona, za boljši oprijem pa so premazane s trpežnim lateksom. Vašega malčka ščitijo pred umazanijo, pa tudi pred fizičnimi poškodbami. Tako bo vaš otrok zaščiten, hkrati pa tudi motiviran za packanje po vrtu, domačih opravilih ali pa "šraufanje" v garaži. 

Na voljo so še v roza in modri barvi ter v dveh velikostnih števlikah. Vse opcije si lahko pogledate tukaj. 

 

Vabimo vas tudi v našo trgovino na Viru pri Domžalah, kjer si vse izdelke za otroke lahko tudi v živo ogledate, vaš malček jih lahko poiskusi in izbere prav taka oblačila ali rokavičke, kot so všeč njemu. 

Povezane vsebine: 

Povezane novice

Otroški maskirni telovnik – za poletje brez nenehnega pranja

Poletje je že skoraj tu, z njim pa vroči in soparni dnevi ter veliko prostega časa za vaše najmlajše. Kot se to za otroke spodobi, bodo spet večino dni preživeli zunaj na prostem, skupaj s svojimi bratci in sestricami ali prijatelji. Vendar ne skrbite, letos si ne boste belili glave s pranjem zamazanih oblačil.

Oblačila, ki rastejo? Ne, seveda ne. Vsaj ne v dobesednem pomenu besede. Vseeno pa bo naš otroški kombinezon vaš otrok lahko nosil dlje časa kot svoja ostala oblačila, saj ima ta regulacijske pripomočke. Ampak kaj točno to pomeni?

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih