Pri nas nakupuje tudi Miklavž!

Pri nas nakupuje tudi Miklavž!

Dragi starši, babice in dedki, strici in tete... Spet je tisti čas v letu, ko nakupuje sveti Miklavž. Ker želi otrokom podariti le najboljše, se vsako leto ustavi tudi pri nas. Preberite zgodbo svetega Miklavža in preverite, kateri izdelki so njegovi najljubši.

ZGODBA SVETEGA MIKLAVŽA

 

Nekoč je živel dobrosrčen škof po imenu Nikolaj. Bil je iz bogate družine. O njem obstaja mnogo različnih legend, najbolj znana pa je legenda o tem, kako je suženjstva rešil tri mlada dekleta. Njihov oče, kmet je bil preveč reven, da bi lahko preživel svoje tri hčere. V tistih časih je moral oče mlade ženske bodočim možem ponuditi nekaj dragocenega - doto. Večja kot je bila vrednost dote, večja je bila možnost, da bo mlada ženska našla dobrega moža. Brez dote se ženska verjetno ne bo poročila.

Hčere tega revnega kmeta so bile brez dote obsojene na prodajo v suženjstvo. Ko je Nikolaj za to slišal, jim je sredi noči v nogavice in čevlje, ki so jih pustile pred ognjem, da se posušijo, vrgel zlate krogle. 

S tem je mlada dekleta rešil suženjstva in jim omogočil, da so si našle dobre može. Tako je Nikolaj postal sveti Miklavž in začel tradicijo obdarovanja otrok.

 

 

NAJLJUBŠI IZDELKI SVETEGA MIKLAVŽA

 

Sveti Miklavž pri nas najraje nakupuje otroške kombinezone, saj so narejeni iz 100% bombaža in zaščitijo celotno malčkovo telo, od vratu do gležnjev.

Vaš malček se lahko v našem kombinezončku brezskrbno zabava, saj ga ta ščiti pred umazanijo in poškodbami. Ker je enodelen, umazanija ne more zaiti v notranjost. Na rokavih in pri gležnjih pa vstop umazaniji preprečujejo elastični patenti.

 

Miklavž za svoje otroke najraje izbere kar komplet z otroškim kombinezonom in otroškimi rokavičkami, ki je na voljo v treh različnih barvah: modri, roza in zeleni.

 

 

ZA NAJBOLJ PRIDNE TUDI POTISK IMENA NA KOMBINEZONČEK

 

Če je bil otrok letos še posebej priden, pa mu Miklavž nameni prav posebno darilo - potisk imena na hrbet njegovega novega kombinezončka. Tako je njegov kombinezonček edinstven in res samo njegov.

Otroci so še posebej navdušeni, ko zagledajo svoje ime na svojem novem najljubšem oblačilu. Prepričani ste lahko, da se ne bo potrebno prav nič pregovarjati, da pred igro ali opravilih okrog hiše obleče kombinezon. Potisk imena lahko s kljukico izberete pri vsakem otroškem kombinezonu ali farmer hlačah pod izdelkom, kjer je tudi okence, da vpišete ime vašega malčka.

O vseh ostalih prednosth otroških kombinezonov si lahko preberete tudi v našem blog zapisu z naslovom 6 razlogov, zakaj je otroški kombinezon najboljše darilo za vašega malčka.

 

Če vas zanimajo vse barvne kombinacije in potiski oziroma sličice na otroških kombinezonih, si lahko našo ponudbo ogledate tukaj. Če pa vas zanimajo prav tako ljubke in priročne otroške farmer hlače, pa si jih lahko ogledate tukaj.

 

Še več barvnih kombinacij, ki na spletu niso na voljo, pa si lahko pogledate v naši trgovini na Viru pri Domžalah. Vabljeni!

 

 

Povezane vsebine: 

Povezane novice

Otroški kombinezon

Otroški kombinezoni, pajaci, tute... Kakorkoli jim rečete. Priljubljeni so tako pri otrocih, kot pri njihovih starših. Zakaj so tako super?

Poglejte si 6 razlogov, zakaj je kombinezonček odlično darilo za vašega malčka. Prepričani smo, da vas bo točka 4 presenetila.

Oblačila, ki rastejo? Ne, seveda ne. Vsaj ne v dobesednem pomenu besede. Vseeno pa bo naš otroški kombinezon vaš otrok lahko nosil dlje časa kot svoja ostala oblačila, saj ima ta regulacijske pripomočke. Ampak kaj točno to pomeni?

Kako otroka navdušiti nad vrtnarjenjem?

Vrtnarjenje z otroki je več kot le zabavna dejavnost. To je naloga, ki uči pomembne življenjske lekcije, kot so odgovornost in skrb. Vrtnarjenje spodbuja tudi samostojnost, ljubezen do našega planeta, omogoča raziskovanje in ustvarjanje, hkrati pa je odlična veščina, ki jo lahko uporabljajo do konca življenja. Študije so pokazale, da vrtnarjenje prinaša vseživljenjske koristi za zdravje, vključno z zmerno telesno vadbo, izpostavljenostjo zdravi hrani in spretnostmi, ki jih bodo vaši otroci uporabljali vse življenje. Če otroke seznanite z gojenjem lastne hrane, bodo pogosteje jedli sadje in zelenjavo, kar bo pripomoglo k bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih