Zakaj pri svojem delu potrebujete zaščitni delovni telovnik?

Zakaj pri svojem delu potrebujete zaščitni delovni telovnik?

Telovniki so eden od najbolj spregledanih delov zaščitne opreme. Naj bodo visokovidni, protivetrni ali pa ponujajo veliko površino žepov, delovni telovnik vedno pride prav. Preberite zakaj so tako priročni in na kakšne načine jih lahko uporabljamo.

V hladnih mesecih jih lahko vključimo v sistem plastenja ali pa jih uporabimo kot samostojno plast zgolj čez majico. Delovni telovniki prav tako služijo kot enostaven in učinkovit način identifikacije zaposlenih. Če imajo zaposleni enake telovnike iste znamke in personalizirane z našitki imen in priimkov zaposlenih ter logotip podjetja, se zlahka identificira pooblaščeno osebje, še posebej na omejenih območjih iz varnostnih razlogov.

Za vas smo izbrali nekaj naših najljubših telovnikov z različnimi fukncijami. 

 

 

VISOKOVIDNI TELOVNIK

Delovni zaščitni telovniki so nujna oblika zaščitnih oblačil za delavce v številnih panogah. Ta vrsta varnostne opreme zagotavlja, da lahko drugi v bližini jasno vidijo delavce, ki delajo v slabo osvetljenih okoljih, tako da jih vizualno prepoznajo podnevi in ponoči. Delovni zaščitni telovniki so izdelani iz odsevnega materiala in so običajno na voljo v številnih svetlih barvah. Funkcija varnostnih jopičev, ki jih najpogosteje nosijo označevalci cest, gradbene ekipe in reševalno osebje, je pomagati opozoriti ljudi, da je v njihovem vidnem polju prisoten drug človek.

 

Visokovidni telovniki so tako zlahka prepoznavni kot ključna varnostna oprema. Povpraševanje po dobro vidnih oblačilih je v zadnjih nekaj letih v porastu, saj vse več podjetij priznava potrebo po tem, da delavci ostanejo vidni na delovnih mestih.

Zaščitni viskovidni telovnik zmanjša tveganje nesreč in smrtnih žrtev v okoljih, kjer je promet – na gradbiščih, ranžirnih postajah in v industrijskih prostorih. Na lokacijah, kot so te, so v skladu z zdravstvenimi in varnostnimi predpisi zahtevana delovna oblačila ali PPE (osebna zaščitna oprema).

Visokovidni telovnik Traffic zagotavlja visoko vidljivost tistega, ki ga nosi. Telovnik lahko oblečete povrh svojih oblačil in že zadostujete varnostnim standardom visokovidnosti.

 

 

TOPEL VODOODBOJNI TELOVNIK

Včasih pri delu želimo ohraniti toploto v notranjosti telesa, ne da bi se pri tem pregreli. In tu so telovniki z aktivno izolacijo resnično odlični: Zagotavljajo dovolj izolacije, da vam je toplo, zaradi zračnega polnila in modela brez rokavov pa tudi preprečujejo pregrevanje med gibanjem.

Kadar potrebujete dodaten sloj za ohranjanje toplote, je delovni telovnik Accelerate Climascot pravi naslov. Delovni telovnik Accelerate Climascot je izredno lahek delovni telovnik, ki zaradi svoje edinstvene izolacije s tehnologijo CLIMASCOT® zagotavlja toploto brez obremenitve. Lahka, mehka pena ne zavzame skoraj nič prostora, ko telovnik zložite.

 

Delovni telovnik Accelerate Climascot je vodoodbojen in ima ob straneh všito raztegljivo tkanino za dodatno svobodo gibanja. V luknjah za roke je všita elastika, ki preprečuje uhajanje toplote.
Ob straneh na ledvenem predelu ima delovni telovnik Accelerate Climascot našite tudi odsevnike, ki pripomorejo k varnosti na manj vidnih območjih. Ti odsevniki pa niso dovolj, da bi zadostili standardu za visokovidnost, vseeno pa pripomorejo k boljši vidljivosti.

 

 

TELOVNIK Z VELIKO ŽEPI

Kadar pa potrebujete le nekaj za čez hrbet in veliko manjših žepov za razne vijake ali druge drobne pripomočke, vam bo delovni telovnik Atlas v odlično pomoč. 

Delovni telovnik Atlas odlikujejo ojačan ramenski predel, mrežica za večjo zračnost na hrbtu in številni žepi različnih velikosti.

 

 

Za ostalo ponudbo delovnih telovnikov, od visokovidnih, do nepremočljivih, do takih, ki vas "zgolj" ogrejejo... si poglejte tukaj.

Povezane vsebine: 

Povezane novice

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pri nakupu kratkih delovnih hlač

Mnogi od nas se ob hudi vročini zanašamo na kratke delovne hlače. Vendar je izbira pravih kratkih delovnih hlač, ki ustrezajo zahtevam vašega dela in okolja, lahko ključnega pomena. Pri nakupu delovnih kratkih hlač morate upoštevati nekaj glavnih dejavnikov.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih