Kaj za božič podariti nekomu, ki celo leto samo dela?

Kaj za božič podariti nekomu, ki celo leto samo dela?

Če spadate med tiste, ki za božič svojim bližnjim radi nekaj podarijo, ste glede daril za nekatere svoje najdražje zagotovo kdaj tudi v dilemi. Če se sprašujete, kaj podariti tistim, ki celo leto pridno delajo na delu ali v domači garaži, imamo rešitev za vas. 

Za vse tiste, ki so čez celo leto zaposleni s fizičnim delom, naj bo to doma ali pa v službi, smo pri UTG Vodnik pripravili kolekcijo Posejdon. Kolekcija Posejdon sestoji iz zaščitnih delovnih oblačil, ki jih lahko nosite čez celo leto. Od najbolj mrzle zime, ko je zunaj tudi pod lediščem, pa do vročih poletnih dni, ko potrebujete zgolj kratke hlače in T-shirt majico. Najde se kaj za vsak žep.

 

 

POSEJDON ZA ZIMO

 

V kolekciji Posejdon najdemo kar nekaj izdelkov, ki so namenjeni posebej za delo v mrazu. Zimska kolekcija torej sestoji iz podloženega zimskega  delovnega telovnika Posejdon, tople flis delovne jope Posejdon, dveh različnih bund ter dvojih različnih podloženih hlač.Pri zimski delovni bundi lahko izbirate med dolgo in kratko različico. Kratka delovna budna Posejdon sega do bokov in se oprijema telesa zaradi elastike v predelu pasu.

Dolga delovna bunda Posejdon pa pokriva ledveni del in ima za razliko od kratke različice tudi kapuco. 

Tudi pri hlačah lahko izbirate med dvema možnostima - zimske podložene delovne hlače Posejdon do pasu ali pa zimske podložene delovne farmer hlače Posejdon. Oboje imajo v kolenskem predelu možnost vstavitve kolenčnikov in ojačanje s trpežno tkanino Cordura. 


 

 

POSEJDON ZA JESEN ALI POMLAD

 

Za vmesno obdobje, ko nam ni ne mraz, ne vroče, pa v kolekciji Posejdon najdemo delovno bluzo, lahek delovni telovnik in delovne hlače. Delovna bluza Posejdon se zapira z zadrgo in jo lahko tako kot delovni telovnik Posejdon, kombiniramo z vsemi hlačami v kolekciji.Pri hlačah lahko izbirate najprej med različico delovnih hlač do pasu in delovnih farmer hlač, oziroma delovnih hlač z naramnicami.

 

Delovne hlače do pasu so na voljo brez dodatnih žepov, za tiste, ki pa potrebujete dodatne žepe, so tu delovne hlače do pasu monter Posejdon.

Podobno je tudi pri delovnih farmer hlačah - na razpolago so delovne farmer hlače Posejdon brez dodatnih žepov, ali delovne farmer hlače monter Posejdon z dodatnimi visečimi žepi.

 

 

POSEJDON ZA DEŽEVNO VREME

 

Posejdon ima kolekcijo tudi za obdobje, ko je vreme deževno ali za tiste, ki delajo v mokrih ter vetrovnih pogojih. Posejdon namreč ponuja tudi oblačila iz Softshell tkanine, ki ne prepušča vode in vetra. Na voljo sta delovna jakna Softshell Posejdon in delovne hlače do pasu Softshell Posejdon

 

 

 

POSEJDON ZA POLETJE

 

Za vroče poletne dni Posejdon ponuja delovno majico s kratkimi rokavi, kratke in kapri delovne hlače. Delovna T-shirt majica Posejdon je sestavljena iz 100% bombaža in ima tako kot celotna Posejdon kolekcija, detajle v kontrastni koralno rdeči barvi. Kratke delovne hlače Posejdon imajo dva stranska žepa, en zadnji žep in in dva pokrita spodnja žepa. Hlače se zapirajo na gumb in zadrgo ter imajo možnost vstavitve pasu. Če pa imate rajši malo daljše delovne hlače in še več žepov, pa so za vas primerne kapri delovne hlače Posejdon. Imajo tudi možnost vstavitev kolenčnikov in ojačan kolenski predel s Corduro.

 

 

Če si izdelke želite ogledati v živo, pa nas lahko obiščete v naši trgovini na Viru pri Domžalah, kjer vam bodo o najboljših možnostih za vašo vrsto dela svetovali naši svetovalci. Z raznimi vprašanji pa se lahko na nas obrnete tudi na  telefonsko številko 01 724 82 58 ali nam pišete na prodaja@utg-vodnik.si.

 

 

 

Povezane vsebine: 

Povezane novice

Če ste na svojem delovnem mestu pogosto izpostavljeni mrazu ste verjetno dobro seznanjeni s toplimi oblačili. Pa veste, da vsako toplo oblačilo še ne ustreza pogojem, da bi jim lahko rekli oblačila za zaščito pred hladnimi okolji? V nadaljevanju si lahko preberete kakšne teste morajo oblačila prestati, da pridobijo ta naziv.

Ideja za darilo – delovna oblačila, ki dobro služijo tudi v prostem času

Če ste v dilemi, kaj svojemu dragemu ali svoji dragi podariti za božič, naj vam pomagamo – odlično darilo so delovna oblačila znamke Mascot, skandinavskega proizvajalca kvalitetnih funkcijskih oblačil, ki osvajajo svet. 

Pri nas nakupuje tudi Miklavž!

Dragi starši, babice in dedki, strici in tete... Spet je tisti čas v letu, ko nakupuje sveti Miklavž. Ker želi otrokom podariti le najboljše, se vsako leto ustavi tudi pri nas. Preberite zgodbo svetega Miklavža in preverite, kateri izdelki so njegovi najljubši.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih